over mij

Mijn naam is Elza Ruygrok en ik wandel met mensen in de natuur die een wens hebben. Inmiddels ben ik al wat ouder en wil de kennis die ik – op verschillende gebieden – heb opgedaan in mijn leven, delen.

Ik heb jaren als jurist, pedagogisch medewerker, coördinator tussenschoolse opvang en bijlesgever gewerkt. Nadat ik erachter kwam dat ik hoogsensitief was, heb ik uit interesse hiervoor een opleiding gevolgd en daarvan ook mijn doelgroep gemaakt. Ik ben een enorme natuurliefhebber en toen de wandelcoachopleiding voorbij kwam, heb ik deze met beide handen aangegrepen.

Bij het coachen viel mij op dat – vrijwel – iedereen een vorm van verlies had meegemaakt zoals b.v. een dierbare verloren, hun baan kwijt, gezondheidsproblemen. Zelf heb ik ook verlies gekend vandaar dat ik ook hiervan mijn doelgroep heb gemaakt.

Dit was het in het kort.

Neem vrijblijvend contact met mij op: Elza Ruygrok 06-46 39 29 67

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® en de Opleiding tot Register Wandelcoach® van Het Coach Bureau afgerond. Daardoor ben ik als wandelcoach opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.