over mij

Mijn naam is Elza Ruygrok en ben een enorme natuurliefhebber. Inmiddels ben ik al wat ouder en wil de kennis die ik – op verschillende gebieden – heb opgedaan in mijn leven, delen.

Heb heel wat “papiertjes” in huis maar het leven heeft mij het belangrijkste geleerd. Dat laat zich niet in een “papiertje” vatten.

Werkervaring: heb ik jaren als jurist, pedagogisch medewerker, coördinator tussenschoolse opvang en bijlesgever gewerkt. Nu werk ik al enige jaren als wandelcoach. Ik bleek hoogsensitief te zijn – de puzzelstukjes vielen op zijn plaats – en uit interesse hiervoor heb ik ook een opleiding afgerond. Ben altijd wel met een cursus of opleiding bezig. Heb onlangs bij het CSR een opleiding gevolgd over het bijzondere fenomeen “stress”.

Bij het coachen viel mij op dat iedereen een vorm van verlies had meegemaakt en/of last van stress had. Daar kan ik mij in herkennen. Dus ook daar heb ik een doelgroep van gemaakt.

Dat was het in het kort.

Neem – vrijblijvend – contact met mij op: Elza Ruygrok, registerwandelcoach 06 – 46 39 29 67

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® en de Opleiding tot Register Wandelcoach® van Het Coach Bureau afgerond. Daardoor ben ik als wandelcoach opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.