reviews

“Elza is een vrouw die rust uitstraalt en met je op pad gaat in de natuur. Inzichten geeft in de dingen waar je in vastloopt, en een groot empathie hart heeft. Door buiten te zijn en oefeningen te doen kom je dichter bij jezelf, één met de natuur te zijn kom je weer met jezelf in balans.

Dank je wel Elza voor deze fijne wandelingen samen.”.

Marian (1-2-’24)

***********

“Elza heeft mij bevestigd dat ik hsp ben en dat ik 100% goed ben zoals ik ben. Ze heeft mij ook geleerd dat ik mijn gevoelens mag accepteren en ze heeft mij tools aangereikt hoe ik verantwoordelijkheid kan nemen over deze gedachtes en gevoelens. Met behulp van Elza’s diepgaande oefeningen en de rust van de natuur, kom je tot mooie inzichten”.

Student

***********

“Aan het begin van het proces van zorg naar administratief werk, ontmoette ik Elza. Samen zijn wij een bijzonder waardevol project gestart met prachtige natuurwandelingen en bijzondere oefeningen onderweg. Dat heeft geresulteerd in het zetten van een belangrijke stap in mijn leven naar ander werk.

Elza is een fijne coach die goed kan luisteren en de juiste vragen weet te stellen, zodat ruimte en inzicht ontstaan om verder te gaan. Mindfulness speelt een goede rol in haar fijne begeleiding.

Ik wil iedereen die een goede coach zoekt adviseren: ga met Elza naar buiten voor louterende gesprekken!”.

Esther