werk

baan kwijt

Ben jij je baan kwijtgeraakt en op zoek naar een nieuw werk?

Een baan kwijtraken kan veel gevolgen hebben, o.a. voor je inkomen en sociale contacten je hebt immers geen collega’s meer. Ook kan je zelfvertrouwen er onder lijden. Wil jij hierover praten én een wens hebben, b.v. een nieuwe baan, wandel dan met mij.

burn-out

Opgebrand door je werk. Je bent continu over je grenzen heen gegaan door teveel te werken. Wat een stress! Misschien heb je het niet eens gemerkt. Op een gegeven ogenblik was het het “op”. Je lijf heeft dit ook aangegeven. Hoe nu verder?

Begin met jezelf en je gezondheid op de eerste plek te zetten. Hoe? Wandelcoachen is geschikt om alles op een rijtje voor jezelf te zetten zodat je van hieruit verder kunt gaan. Hoeveel is jouw gezondheid je waard? Balans en plezier in je leven, jij bent degene die hiervoor kan zorgen. Je hebt kans dat jouw werkgever het traject vergoedt.

bore-out

Tekenen die erop wijzen dat je een bore-out hebt zijn:

  • geen plezier op je werk en geen voldoening van je werk
  • je verveelt je op het werk: “hoe kom ik de dag door?”, “hoe lang nog voordat ik naar huis mag?”
  • je doet alsof je druk bezig bent met “niets”
  • geen energie terwijl je weinig hebt gedaan
  • nergens zin in, met tegenzin iets doen
  • slecht slapen, piekeren
  • je ervaart jezelf als “waardeloos”
  • lichamelijke klachten

Herken jij in bepaalde onderdelen hiervan? Ga met mij een wandelcoachtraject zodat je alles eens voor jezelf op een rijtje kunt zetten. Wat zou je willen? We naar je talenten kijken. De natuur is uitermate geschikt om de dingen inzichtelijk voor je te maken. Stel je eens voor dat je iets doet waarbij je het he-le-maal naar je zin hebt. Het kan! Onderneem actie. Je hebt kans dat je werkgever het traject vergoedt.

We doen eerst een kennismakingswandeling. Geheel vrijblijvend. Klikt het en we zien het allebei zitten om verder te gaan, dan vervolgen we het traject. Jij gaat – met behulp van de natuur – oefeningen doen waarbij we kijken naar je talenten, wanneer je voor het laatst in een flow was, waar jouw passie ligt zodat jij vandaaruit aan de slag kunt gaan om gericht een bij jou passende baan te vinden. De markt is momenteel prima. Jij gaat in mogelijkheden denken en weet dat jij de kapitein van je levensschip bent.

“Nee” heb je, “ja” kun je krijgen! Bel me gerust. Elza: 06 – 46 39 29 67